Max Factor, make-up maskérů filmových hvězd, rozzáří každou ženu!

Podzimní a předvánoční čas si co do líčení užívám. Ne, že by tomu bylo v jiné roční období jinak, ale právě tento čas je stvořen pro výrazné líčení, jemuž se nebojím nahodit ještě větší třpyt. Je to čas, kdy kosmetickým taštičkám mohou naprosto v klidu vévodit bronzery a latte stíny!

S jednotlivými kosmetickými produkty dekorativních značek ráda experimentuju a nebojím se zkoušet novinky. Pokud jde ale o tradiční značky, ráda se k nim vracím, zvláště, pokud si drží i své osvědčené produkty, ke kterým se, my ženy, rády vracíme. Přesně takové produkty nabízí i značka Max Factor, s dlouholetou tradicí, která vznikla díky stejnojmennému zakladateli, make-up artistovi Max Factorovi. To on se zasloužil o to, aby každá žena mohla být nalíčená stejně jako světoznámé hvězdy.

2000 kalorií pro vaše řasy

Řasenka 2000 calorie je jedním z evergreenů a nejprodávanějších produktů, pro jeho účinek a stále dostupnou cenu na trhu. Měla jsem možnost vyzkoušet verzi této řasenky “Pro Stylist”, kde budete samy sobě vizážistkami. Řasenka slibuje nazdvednutí řas a bohatý objem. To také splňuje. Přizpůsobí se každému tvaru oka a pozvedne, díky svému tvaru kartáčku, i ty nejkratší řasy. Také mě potěšilo, že jsem po celém dni neobjevila nevzhledné šmouhy ani “drobky”, což jsem občas u některých řasenek zažila. 

Miracle Pure: Elixír pro vaši rozzářenou pleť 

Séra jsou v mé pečující rutině must have a už si bez nich nedokáži představit můj každodenní rituál. Miracle Pure navíc obsahuje niacinamid a vitamin C, který se postará o váš rozzářený vzhled. Sérum obsahuje zlaté částečky. Můžete ho používat samostatně, nebo společně s make-upem. Stačí nakapat 1-2 kapky přímo do vašeho make-upu.

Multi-perfector podtrhne váš dokonalý vzhled

Korektor se postará o dosažení bezchybného vzhledu vašeho make-upu. Já sama jsem byla nadšená z většího tyčinkového aplikátoru, díky němuž se korektor snáze nanášel. Zakryje kruhy pod očima, což jsem ocenila v některých dnech, kdy jsem toho moc bohužel nenaspala, nebo pokud se objevila nějaká ta neplecha na pleti. 

Make–up Facefinity All day Flawless: 3 složky v jednom produktu

Pokud hledáte krycí podkladový produkt, nabídne vám tento tekutý make-up nejen dlouhotrvající efekt, ale i účinné složky, pro vaši pleť. Facefinity je odolný vůči klimatickým vlivům (vodě, vlhkosti, znečištění, UV/UVB záření a modrému světlu). Dokonale kryje, ale zároveň není nepříjemně hutný. Pokud si přejete zakrýt jen drobné nedokonalosti, tak stačí aplikovat jen malé množství a poslouží i skvěle jako lehký make-up korektor. Opět mohu pochválit stejný stav na konci dne, rozhodně jsem necítila nepříjemné “roztékání”. 

A co vy a značka Max Factor? Máte nějakého oblíbence, na kterého nedáte dopustit?

Článek vznikl na základě testování kosmetických produktů, ve spolupráci s All2test.com

Foto: Vlastní archiv.