Šťavnatý koktejl pro vaše vlasy: garnier fructis hair food

Léto je skoro tu! A s ním i potřeba lehké a osvěžující péče o vlasy. Garnier Fructis přichází s inovovanými maskami Hair Food, které jsou obohacené o vitaminy C, E, F. Co všechno vám mohou nabídnou? A proč rozhodně nesmí chybět ve vaší hair rutině?

Komplexní péče o vaše vlasy obohacena o 3 vitaminy!

Pokud hledáte porci výživy pro vaše vlasy, pak vám Hair Food řada má co nabídnout. Vitamin C podporuje produkci kolagenu a také pečuje o zdraví vaší pokožky. Navíc, vitaminy C a E mají antioxidační vlastnosti, takže jsou vaše vlasy chráněny před poškozením, které v slunečných dnech hrozí. Vitaminy E a F vám se postarají o hloubkovou hydrataci a výživu vlasů, což je klíčové pro zdravé a lesklé vlasy.

Ovocné vlasové masky, které nemusí být jen masky. Můžete je využít i jako bezoplachovou péči po umytí, i jako balzám. (Foto: Vlastní archiv)

Tři způsoby použití:

Použijte jako masku, balzám nebo jako bezoplachovou péči

Miluji univerzální produkty, které mi udělají více služeb. Ať už se jedná o dekorativní kosmetiku, nebo třeba zrovna vlasovku. Je pravda, že na masku si málokdy udělám opravdu čas. O to větší potěšení pro mě bylo, když jsem zjistila, že řada Hair Food má hned tři využití. Když pociťuji, že si vlasy nechci úplně mýt, ale dát jim třeba jen mezipéči, tak je forma masky fajn varianta. Zároveň ne vždy mám čas, (protože si myji vlasy ráno), si dělat pečující rutinu s maskou. Takže volím spíše bezoplachovou péči. No, a pokud vám došel balzám, můžete masky využít i jako tuto vlasovou péči, protože i balzám by měl být její součástí.

Ananas pro dlouhovlásky

Do Hair Food masky Pineapple se zamilujete nejen díky její dokonalé ananasové vůni. Pokud jste dlouhovlásky, postará se o regeneraci, ošetří délky a vyživí je tak, že budou vypadat opět zdravě (jestliže se občas trápíte se zplihlými vlasy, jako v některých dnech já).

Meloun dělá objem

Trápí vás občas vlasy bez definice a objemu? Tato maska je speciálně navržena pro jemné a zplihlé vlasy, kterým dodává potřebný objem a sílu. Díky lehkému složení obohacenému o výtažky z melounu poskytuje intenzivní hydrataci, aniž by vlasy zatěžovala. Meloun, bohatý na vitamíny a minerály, přináší vašim vlasům svěžest, jemnost a neodolatelný lesk.

Foto: Vlastní archiv.

Článek vznikl ve spolupráci s all2test.com.