Oslavte Mezinárodní den žen v timu

Je faktem, že my ženy bychom si měly dělat radost neustále! Mezinárodní den žen může být ovšem dnem, kdy své sliby vůči nám dodržíme a dopřejeme si radosti. Třeba slušivé a pohodlné spodní prádlo.

Správné spodní prádlo: Klíč k pohodlí a sebevědomí

Správně zvolené spodní prádlo není pouhým doplňkem vašeho denního outfitu. Je to základ ve kterém spočívá pohodlí i sebevědomí každé ženy. Jako první vrstva, kterou na sebe oblékáme, by nemělo nikde škrtit ani působit nepohodlí.

TIMO se zaměřuje na kvalitu a pohodlí prádla. Návrháři a designéři z TIMA, kteří každoročně v rámci několika triád prádlo vymýšlí ví, že dobře padnoucí podprsenka a kalhotky jsou základem každého dne. A aby se opravdu ujistili, že si vyberete to správné, nabízí TIMO poradenství na všech prodejnách.

Stačí si zamluvit schůzku předem nebo při návštěvě prodejny požádat o pomoc naši asistentku, která je každé zákaznici k dispozici.

Pro TIMO je nejen krása, ale i pohodlí ženy prioritou!

Proto vám spodní prádlo po ozkoušení musí sedět jako druhá kůže!

Zapojením do věrnostního klubu nepřijdete o speciální akce a slevy. (Foto: Filip Kastl)

Atraktivní slevy nejen na MDŽ

Připojte se v rámci naší týdenní oslavy Mezinárodního dne žen i do věrnostního programu TIMO.

Využívejte výhod (nejen) týdenních slev. Ať už hledáte elegantní podprsenku, pohodlné kalhotky nebo svůdné noční prádlo.

Připojením do věrnostního programu získáte exkluzivní přístup k informacím o aktuálních slevách, speciálních nabídkách a akcích. Stačí se zeptat prodejních asistentek na prodejně, které vás rády informují o výhodách zapojení do TIMO zákaznického programu, nebo se můžete přihlásit online přes formulář.

Co takhle šeříková? (Foto: Filip Kastl).

Užijte si tuto slavnostní příležitost a dopřejte si kvalitní spodní prádlo, jen v TIMU!

Foto: Filip Kastl.